Šviežia išlieka šviežia!
Vakuuminiu būdu supakuoto maisto tinkamumo vartoti termino lentelė*
Neperdirbtas, šaldytuve laikomi maisto produktai | Ne vakuumuoti | Vakuumuoti |
Jautiena | 3 – 4 dienos | 8 – 9 dienos |
Paukštiena | 2 – 3 dienos | 6 – 9 dienos |
Žuvis | 1 – 3 dienos | 4 – 5 dienos |
Laukinė žuvis | 2 – 3 dienos | 5 – 7 dienos |
Kiaulienos šonkauliukai | 4 – 6 dienos | 20 – 25 dienos |
Kietas / puskietis sūris | 15 – 20 dienų | 25 – 60 dienų |
Daržovės | 1 – 3 dienos | 7 – 10 dienų |
Vaisiai | 5 – 7 dienos | 14 – 20 dienų |
Virti ir po to šaldytuve laikomi maisto produktai | Ne vakuumuoti | Vakuumuoti |
Sriubos, tyrės, makaronai ir rizotas | 2 – 3 dienos | 8 – 10 dienų |
Vyniotiniai ir kepta mėsa | 2 – 3 dienos | 8 – 10 dienų |
Desertai su vaisiais ar grietinėle | 2 – 3 dienos | 8 – 10 dienų |
Šaldyti produktai | Ne vakuumuoti | Vakuumuoti |
Mėsa | 4 – 6 mėnesiai | 15 – 20 mėnesių |
Žuvis | 3 – 4 mėnesiai | 10 – 12 mėnesių |
Dažovės | 8 – 10 mėnesių | 18 – 24 mėnesiai |
Kambario temperatūroje laikomi maisto produktai | Ne vakuumuoti | Vakuumuoti |
Duona | 1 – 2 dienos | 6 – 8 dienos |
Sausainiai | 4 – 6 mėnesiai | 12 mėnesių |
Makaronai | 5 – 6 mėnesiai | 12 mėnesių |
Ryžiai | 5 – 6 mėnesiai | 12 mėnesių |
Miltai | 4 – 5 mėnesiai | 12 mėnesių |
Malta kava | 2 – 3 mėnesiai | 12 mėnesių |
Liofilizuoti produktai | 1 – 2 mėnesiai | 12 mėnesių |
*Jei pakavimo proceso metu laikomasi atitinkamų higienos sąlygų. |
CASO
CASO DESIGN – tai funkcionalių ir novatoriškų technologijų gamintojas, siekiantis paprastumą sujungti su subtiliu dizainu. Vokiečių inžinieriai kuria produktus, palengvinančius kasdienį gyvenimą, todėl ypatingai didelis dėmesys skiriamas prietaisų funkcionalumui, intuityviam valdymui bei originalioms idėjoms. CASO DESIGN išbandė daugybę naujų sričių ir pozicionuoja save kaip novatorišką prekės ženklą. Išmėginkite galingus trintuvus ir kokteilines, sulčiaspaudes, vakuumatorius, cirkuliatorius (sous vide), grilius, madingus vyno šaldytuvus ar vytinimo spintas, mobilias indukcines kaitlentes, daugiafunkcius prietaisus, mikrobangų krosneles ir kitus įrenginius, skirtus palengvinti kasdienybei. Modernaus dizaino ir patogaus valdymo buitinės technikos prietaisai suras vietą kiekvienuose namuose!
CE ženklinimas
CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Vakuumatoriai
Vakuumatorius – idealus pasirinkimas, norint išlaikyti šviežią maistą, išsaugoti jo maistines ir skonio savybes šaldant arba laikant šaldytuve ar greitai užmarinuoti prieš kepimą. Vakuumatorius taip pat reikalingas, norint skaniai ir kokybiškai ruošti maistą su cirkuliatoriumi (sous vide). Užsandarinę porcijas vakuuminiu būdu ištisus metus galite sutaupyti daug pinigų savo šeimai. Su vakuumatoriumi Jums nereikės jokio cheminio konservavimo. Galėsite nusipirkti šviežių produktų, juos užvakuumuoti ir tik prireikus pasirinkti, kokius prieskonius ir marinatus pasirinksite gaminimui. Taip maiste atsisakysite nepageidaujamų cheminių medžiagų, kurių reikia konservavimui. Jei maistas yra paruoštas, vakuuminiu būdu suskirstant jį į sveikas porcijas arba paruoštus valgyti atlikusius patiekalus, sutaupysite laiko ir pinigų, neišmesdami likusio maisto produktų. Be to, vakuumatorių galima naudoti ne tik virtuvėje – jis padės sutaupyti vietos, pakuojant lagaminą kelionei ar tvarkant sezoninius drabužius!