CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Bosch
„Prekės ženklas nėra aksesuaras, jis yra pagrindinis dalykas.“ – ROBERTAS BOSCH
Bosch – sukurta visam gyvenimui.
„Bosch“ grupė yra pirmaujanti pasaulinė technologijų ir paslaugų tiekėja. Joje dirba maždaug 395 000 partnerių visame pasaulyje (2020 m. duomenimis).
Jos veikla yra suskirstyta į kelis verslo sektorius, pagrindinis sektorius siūlo naujoviškus sprendimus išmaniesiems namams.„Bosch“ siekia tvarios, saugios ir įdomios mobilumo vizijos. Ji naudojasi savo patirtimi jutiklių technologijos, programinės įrangos ir paslaugų srityje Strateginis „Bosch“ grupės tikslas yra palengvinti gyvenimo būdą naudojant produktus ir sprendimus, kuriuose yra dirbtinio intelekto (AI) arba kurie buvo sukurti ar pagaminti su jo pagalba. „Bosch“ gerina gyvenimo kokybę visame pasaulyje, naudodama naujoviškus produktus ir paslaugas, kurie sukelia entuziazmą. Trumpai tariant, „Bosch“ kuria „išrastą visam gyvenimui“ technologiją.
Per labdaros fondus „Bosch“ pelnas yra naudojamas tvariai ir ilgalaikei naudai visuomenei, aplinkai ir ateities kartoms.
Filtrinės kavavirės
Filtrinės kavavirės tai tokios, kurios šildo vandenį iki virimo arba beveik virimo, o garai kylantys per vamzdžių sistemą pasiekia lašėjimo vietą, kurioje laša ant maltos kavos įdėtos į filtrą. Pašildytas vanduo tolygiai teka per tirščius ir filtruojamas į šildomą kavos puodą. Ši mašina atlieka didelę darbo dalį už Jus. Įpylę į vandens rezervuarą geros kokybės vandens, įdėkite filtrą ir sumalkite mėgstamą kavą. Kavos kiekį ir malimo laipsnį reikėtų derinti prie vandens kiekio inde – kuo daugiau kavos norite sumalti ir užplikyti, tuo rupesnis turi būti malimas, kad būtų išlaikytas panašus virimo laikas. Filtriniams kavos aparatams tinkamas malimo laipsnis yra labai artimas Chemex kavinukui, t.y. – nuo vidutinio smulkumo smėlio rupumo kavos iki vidutiniškai rupios druskos stambumo. Svarbu kavos nesumalti per smulkiai, nes dėl to vanduo gali per lėtai lašėti ir netgi užtvindyti virtuvės stalviršį. Filtrinės kavavirės virimo procese naudoja visą vandens kiekį iš rezervuaro, jei vanduo laša per lėtai, jis gali tekėti per kavos lašintuvo viršų.