Vaisių džiovintuvas Krexus Bobby EX9093
230,00  Į krepšelį

Vaisių džiovintuvas Krexus Bobby EX9093

230,00 

Pristatymas per 72 valandas

Saugus apsipirkimas

 

 

Krexus EX9093 550 W maisto dehidratorius  ir 2 BOBBY šluosčių rinkinys

Džiovinimas yra vienas seniausių ir sveikiausių maisto konservavimo būdų.

KREXUS dehidratatorius yra naujoviško dizaino, tikslaus temperatūros valdymo, patogaus valdymo ir didelių džiovinimo galimybių derinys. Mūsų prietaiso dėka galėsite ilgiau mėgautis natūralaus maisto skoniu ir maistinėmis vertėmis, patys susikurti skanius užkandžius ir sumažinti maisto švaistymą. Nesvarbu, ar esate aistringas sveikai mitybai, ar norite mėgautis sezoniniais skoniais ištisus metus, mūsų maisto džiovyklė yra puiki priemonė šiems tikslams pasiekti.

TECHNINĖS SPECIFIKACIJOS:

  • Galia: 550 W – užtikrina efektyvų džiovinimą
  • Padėklų skaičius: 6
  • Paskirtis: džiovinti grybus, daržoves, vaisius, mėsą, žoleles, gėles
  • Konvekcinė oro cirkuliacija
  • Laikmatis: 1-72h – automatinis išsijungimas – didesnis lankstumas ir džiovinimo proceso kontrolė
  • Temperatūros reguliavimas: 35-70°C – puikiai dera prie maisto rūšies
  • Džiovinimo plotas: 4880 cm²
  • Valdymas: skaitmeninis, jutiklinis skydelis
  • Skaidrus LCD ekranas
  • Triukšmo lygis: ≤68dB – užtikrina tylų džiūvimą
  • Apsauga nuo perkaitimo – automatinis maitinimo išjungimas
  • Magnetiškai uždaromos durys – patogu ir paprasta naudoti, padeda palaikyti stabilią temperatūrą
  • Medžiaga: plastikas
  • Padėkluose nėra kenksmingo bisfenolio A (be BPA) ir ftalatų
  • Matmenys: plotis x gylis x aukštis: 32 cm x 42 cm x 29 cm

Mūsų gaminys yra draugiškas aplinkai ir atitinka galiojančius ES reglamentus – turi CE sertifikatą.

 

Mūsų įrenginys pasižymi dideliu universalumu ir funkcionalumu, o tai reiškia, kad juo sėkmingai galėsite naudotis beveik visus metus. Džiovinant maistą neleidžiama daugintis pelėsiams, mikroorganizmams ir fermentams, todėl maistas gali būti laikomas daugelį mėnesių ar net ilgiau. Mūsų džiovykloje galite įdėti:

 Vaisiai: ideali alternatyva saldiems užkandžiams. Galite valgyti vienus arba dėti į pusryčių dribsnius, salotas, kepinius ar kitus desertus, bet naudoti ir kaip priedą prie mėsos patiekalų. Džiovinti vaisiai yra skanūs, saldūs ir kupini natūralių cukrų.

 Daržovės: skonio ir maistinės vertės džiovintos daržovės gali būti naudojamos sriuboms, padažams, salotoms arba kaip patiekalų priedai. Taip pat galite paruošti skanių, sveikų daržovių traškučių ar skanių džiovintų pomidorų.

 Mėsa: džiovinta mėsa, tokia kaip jautienos džiūvėsėlis ar dešrelės, yra skanūs ir daug baltymų turintys užkandžiai jums arba jūsų augintiniui.

 Žuvis: džiovintas žuvis, tokias kaip tunas, lašiša ar menkė, galima naudoti kaip salotų, sumuštinių ar pagrindinių patiekalų ingredientą.

 Žolelės ir prieskoniai:   iš džiovintų žolelių ir prieskonių galima ruošti aromatingus patiekalus ir naminius prieskonių mišinius bei sveikuoliškus užpilus.

 Riešutai ir sėklos: džiovinant riešutus jie ilgiau išsilaiko ir sustiprina jų skonį. Džiovinti riešutai ir sėklos puikiai tinka dėti į salotas, avižinius dribsnius ar kepinius.

 Grybai: džiovinant grybus išsaugomas jų aromatas ir skonis. Iš jų galima ruošti sriubas, padažus ar suteikti patiekalams savito skonio.

 Gėlės: iš džiovintų gėlių galite pasigaminti kvepiančių puodų, dėti jų į savo muilus ar žvakes ir kitus papuošimus.

SVEIKAS IR NATŪRALUS MAISTAS VISADA 

Džiovintus vaisius, daržoves, traškučius galite susikurti patys. Džiovinimas suteikia galimybę gauti naudos iš natūralių ingredientų, sutaupyti pinigų ir palaikyti sveiką gyvenimo būdą. Naudodami šį metodą gausite:

 Maistinės vertės išsaugojimas – džiovinimo procesas leidžia išsaugoti daugumą maistinių verčių, vitaminų ir mineralų, kurių yra šviežiuose produktuose.

 Sveiki ir natūralūs užkandžiai – be konservantų, dirbtinių dažiklių ir dirbtinių kvapiųjų medžiagų.

 Naudodami sezoninių vaisių ir daržovių perteklių – užuot švaistę maistą, galite greitai ir lengvai jį paversti džiovintais skanėstais, kurie ilgą laiką bus skanus patiekalų priedas.

 Ilgas laikymo laikotarpis  džiovinimo procesas sumažina mikroorganizmų ir fermentų, atsakingų už jų gedimą, aktyvumą.

 Išskirtinis skonis ir aromatas  džiovinimo metu pašalinamas vanduo, kuris sukoncentruoja natūralų skonį ir prieskonius. Džiovinti vaisiai, žolelės ir prieskoniai patiekalams suteiks skonio.

Didelis maisto džiovintuvas grybams vaisiai daržovės džiovyklė 550W Krexus Paskirtis grybai mėsa vaisiai žuvis daržovės žolelės kita

 

Integruotas pažangus ir novatoriškas dizainas maksimaliai padidina oro srautą, o tai pagreitina džiovinimo procesą ir užtikrina tolygų šilumos pasiskirstymą kiekviename lygyje, užtikrinant tobulai išdžiovintą maistą. Be to, oras stumiamas iš nugaros į priekį, o tai riboja kvapų perdavimą tarp skirtingų maisto sluoksnių.

 

Mūsų prietaisas suteikia pakankamai vietos dideliam maisto kiekiui išdžiovinti vienu metu. 6 padėklai, kurių bendras plotas iki 4880 cm², leidžia vienu ciklu išdžiovinti daugybę skirtingų gaminių, o kvadratinė forma leidžia maksimaliai išnaudoti turimą erdvę.

Didelis maisto dehidratatorius grybams, vaisiams ir daržovėms 550W Krexus Gamintojo kodas EX9093

 

Magnetinės durys garantuoja saugų ir sandarų uždarymą. Tai apsaugo džiovyklę nuo atsitiktinio atsidarymo ir šilumos praradimo, užtikrinant stabilų ir saugų džiovinimą.

Aukštos kokybės medžiagos garantuoja ilgaamžiškumą ir patikimumą. Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą ir saugumą džiovinant.

Didelė maisto džiovintuvas grybams, vaisiams ir daržovėms dehidratatorius 550 W Krexus EAN (GTIN) 5902898959338

 

Mūsų maisto dehidratatorius leidžia tiksliai reguliuoti temperatūrą nuo 35°C iki 70°C. Džiovinimo parametrus galite pritaikyti prie skirtingų maisto produktų rūšių, užtikrindami optimalias sąlygas ir geriausius kiekvieno produkto rezultatus.

Kodėl taip svarbu nustatyti tinkamą temperatūrą?

  • Jūs kontroliuojate džiovinto maisto skonį ir tekstūrą
  • galite išsaugoti natūralų vaisių saldumą ar daržovių traškumą
  • užtikrinate maisto saugą – tinkama temperatūra pašalina mikrobų dauginimosi riziką, o tai ypač svarbu džiovinant mėsą ar kitus greitai gendančius produktus

Žemesnė temperatūra – tinka gležniems produktams, tokiems kaip braškės ar pomidorai, kuriems reikia ilgesnio džiovinimo laiko, bet žemesnėje temperatūroje, kad neprarastų maistinės vertės ir aromato.

Aukštesnė temperatūra  rekomenduojama džiovinti patvaresnius gaminius, pavyzdžiui, mėsą ar storus vaisių griežinėlius.

Didelis maisto dehidratatorius grybams, vaisiams ir daržovėms, 550 W Krexus, kitas prekės ženklas

TIKSLI DŽIOVINIMO PROCESO KONTROLĖ

Mūsų džiovintuvas turi laikmatį, kurio dėka galite nustatyti džiovinimo laiką iki 72 valandų . Tai pašalina būtinybę nuolat stebėti ir sutaupyti laiko bei pastangų.

Trumpesnis laikas – rekomenduojama mažesniems ir plonesniems maisto gabalėliams

Ilgesnis laikas – džiovinant produktus su dideliu vandens kiekiu arba didesnių matmenų.

Jei norite išsaugoti maksimalią maistinę vertę, geriausia nustatyti ilgą, bet švelnų džiovinimą žemoje temperatūroje.