⚙ KONSTRUKCIJA – PAGRINDINIAI KOMPONENTAI
1️⃣ Kaitlentė su pagalbiniu šildytuvu – puodelio šildytuvu
2️⃣ Korpusas pagamintas iš šlifuoto INOX plieno
3️⃣ Sėdynės užpakaliukui ir užpakaliukui
4️⃣ Nuimamas pieno putos indas
5️⃣ Dvipusės lašelinės grotelės
6️⃣ Nuimamas vandens bakelis
7️⃣ Apšviestas valdymo pultas
8️⃣ Kokybiškas italų firmos Ulka siurblys
9️⃣ Apsauginis jungiklis
CE ženklinimas yra prekės gamintojo pareiškimas, kad produktas atitinka jam taikomus Europos Komisijos direktyvų reikalavimus.
Pusiau automatiniai
Pusiau automatiniai kavos aparatai kviečia mus tapti baristomis savo namuose ir leidžia pasidaryti savo svajonių kavą patiems. Dėl šios priežasties šiuos aparatus mielai renkasi kavos entuziastai, kuriems patinka įsitraukti į kavos gamybos procesą ir stebėti savo pačių rezultatus. Vienas pagrindinių skirtumų tarp visiškai automatinių ir pusiau automatinių kavos aparatų yra espresso porcijos kokybės kontroliavimas. Pastarieji leidžia nustatyti norimą vandens srautą kiekvienai porcijai, todėl galite reguliuoti kavos stiprumą. Šie kavos virimo aparatai ne visada turi kavos malimo funkcijas, tad reikia atskirai kavos malūnėlyje sumalti kavos pupeles ir tada sudėti jas į nešiojamąjį filtrą bei suspausti arba galima tiesiog naudoti kavos kapsules. Šių prietaisų privalumas yra kompaktiškumas, todėl jiems visai nebūtina didelė erdvė. Aptariamas kavos aparato tipas paprastai turi pieno putų plakimo priedą (kapučinatorių), kuris padeda paruošti gėrimus su švelnia aksomine kavos puta, pagal Jūsų norimą suplakimo lygį. Čia kavos ruošimo procesas tampa ritualu: šviežiai sumalate kavą ir stebite, kaip kava bėga į puodelį, gėrėdamiesi savo darbo vaisiais ir gerdami ypatingai šviežią kavą.